17 Μαρτίου 2012

Ευχαριστούμε τον κ. Δάρρα και την εκπομπή "Reservoir" του Β' Προγράμματος (κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:00-13:00) για τη φιλοξενία στην εκπομπή, προκειμένουμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά για το "ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ". Ευχαριστούμε και τους ακροατές που ενδιαφέρθηκαν για το σχολείο μας: η αλληλεγγύη στην πράξη λοιπόν, για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους μας:)

12 Μαρτίου 2012

Το σύστημα εφαρμόζεται σε τρεις απόρους στην Κεφαλονιά (εκτός πλατφόρμας, με τηλεφωνική συνεννόηση: κι αυτό γίνεται φυσικά, για μικρό άριθμό αποδεκτών). Τόσους μόνο βρήκαμε... απ'ότι φαίνεται η μικρή κοινωνία μας δεν έχει ακόμα πληγεί από την έλλειψη του καθημερινού γεύματος. Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου αποφασίσει να εφαρμόσει το σύστημα, για να βοηθήσουμε με πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση. Επίσης, μας ενδιαφέρει η βελτίωση του συστήματος! Σίγουρα δεν έχουμε προβλέψει για κάθε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί... επικονωνήστε μαζί μας!

10 Μαρτίου 2012

Δημοσίευση για το "ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ" ατο Βήμα Online από τη δημοσιογράφο Έλλη Ισμαηλίδου, στήλη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ευχαριστούμε τους αναγνώστες για τα καλά τους λόγια, και ελπίζουμε να δούμε το σύστημα enapiatofaghto να υλοποιείται σύντομα στις γειτονιές των μεγάλων πόλεων, στις σχολικές κοινότητες... να εξασφαλίσουμε ότι αυτοί που ΜΠΟΡΟΥΝ, δίνουν και αυτοί που ΔΕΝ μπορούν, παίρνουν ένα πιάτο φαγητό. Είναι αμαρτία να πεινάνε συνάθρωποί μας, όσο ακόμα μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

9 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώνεται η δοκιμαστική λειτουργία της πλατφόρμας. Βρισκόμαστε σε συνεννοήσεις για την έναρξη κανονικής λειτουργίας.

17 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσιάζουμε την εργασία μας στο FEST11.

16 Δεκεμβρίου 2011

Δημοσίευση της δουλειάς μας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011.

9 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινάει η δοκιμαστική λειτουργία της πλατφόρμας

16 Νοεμβρίου 2011

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε. Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε είναι:
  • Να δημιουργηθούν λογαριασμοί χρηστών για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες μαθητές του Project
  • Να εξοικειωθούμε με το περιβάλλον (δικαιώματα, πλοήγηση, δημιουργία σελίδων κ.ο.κ.)
  • Να κάνουμε δοκιμές για το στήσιμο των σελίδων "προσφοράς"... μήπως μπορούμε να ενσωματώσουμε ένα ημερολόγιο;